Meet the singers!

Ik wil graag weer een tipje van de sluier van Pūwawau oplichten vandaag. Ik heb deze muziek/voorstelling geschreven omdat ik niet meer anders kon.

Over de dingen die we vergeten zijn.
Omdat we misschien wel beter kunnen dan dit?
Met z’n allen?

Onze wereld lijkt zoveel nood te hebben aan alles wat er verborgen ligt onder de woorden. Ik ben ervan overtuigd dat juist dat ons kan helpen om terug verbinding te zoeken. Met onszelf én met elkaar. We gebruiken zoveel woorden. We hebben een mening over veel. Maar klopt dit wel? Komen deze letters van de juiste plek? Luisteren we wel? Zang heeft mij altijd een plek voor reflectie gegeven. Voor een diep voelen en ervaren.

Ik ging op pad met een aantal muzikanten en een viertal prachtzangers en vooral prachtmensen. Tot nu toe is dit een wonderbaarlijke reis geweest. Ik ben deze mensen oneindig dankbaar dat ze zich zonder schroom of aarzeling wilden gooien in mijn verhaal.

Dus hierbij stel ik jullie de zangers en zangeressen van Pūwawau voor!

Arjan Lienaerts Sara Leemans Jony Overdijk Benjamin Jago

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.