Workshop With Heart, Magic, Pen & Voice

With Heart, Magic, Pen & Voice… duik in het hart van je stem!Datum:Van maandag 13 juli 2020 t.e.m. donderdag 16 juli 2020

Seizoen:Zomer ’202020

Thema:Persoonlijke groei & OntwikkelingRust & Spiritualiteit

Organisatie:Heerlijckyt van Elsmeren

Voor het eerst nodigt de Heerlijckyt Chantal Acda en Joey Brown uit om samen vorm te geven aan een eigen Heerlijcke Zomerweek. Deze vierdaagse bieden we aan als een uitnodiging om in totale overgave te gaan: om een keer 200% van jezelf te mogen houden, precies zoals je bent – in vrijheid en pure vreugde. Hoe voelt het om je leven voortaan als VOL te ervaren? Een heerlijck “beweeglijke” vierdaagse!

Met schrijfmeditatie, zang en stemoefeningen herstellen en verstevigen we de verbinding met je authentieke, creatieve zelf. We maken contact met het vuur in onszelf, met passie, vreugde, sprankeling, speelsheid, beweeglijkheid en plezier. Centraal staat expressie, (zelf)liefde en overgave.

Heart & Pen 

Met de pen losjes over het papier starten we de beweging: vanuit het lichaam, vanuit onze essentie. We zetten onze intentie: Wie ben ik écht? Wat is de stem in mij die gehoord wil worden? En dan laten we het los. We duiken de creatie in, geven ons over, laten alle controle los. We bewegen mee op de stroom van inspiratie, laten ons leiden door het onmogelijke en het onverwachte. We raken het aan, de magie van het hart. We schrijven het uit, we maken het zichtbaar: onze diepste verlangens. En aan het eind laten we het antwoorden regenen!

Heart & Voice 

We gaan samen op zoek naar resonantie. In eerste instantie onderzoeken we met aandacht de aanwezige resonantie van onze omgeving. We leren opnieuw luisteren. Naar onszelf en naar elkaar. Vanuit deze resonantie gebruiken we de stem om steeds dichter bij onze eigen stem te komen en deze vorm te geven. We gaan zingen en onderzoeken de weg naar zelfacceptatie en de kracht van kwetsbaarheid. Dit doen we door het gebruik van resonantieklanken en ademhaling maar ook door het plezier van samenzang. Waarin ook bekende liedjes een plek mogen hebben.

Inschrijven:

https://www.heerlijckyt.org/ontwikkelen/activiteit/3101/in-beeld

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 gedachten over “Workshop With Heart, Magic, Pen & Voice”